Annecy Hotel Vang Vieng

Vang Vieng
Annecy Hotel Vang Vieng Genel
Annecy Hotel Vang Vieng Genel
Annecy Hotel Vang Vieng Genel
Annecy Hotel Vang Vieng Öne Çıkan Resim
Annecy Hotel Vang Vieng Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Annecy Hotel Vang Vieng
No 067 Ban Vieng Keo , Vang Vieng

Vang Vieng bölgesindeki Annecy Hotel Vang Vieng konaklamanızda, Wat Si Souman ve Tham Phu Kham ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tham Nam ile 0,7 mi (1,2 km) ve Tham Sang ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 74 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Grand Oda, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x