The Eddy Taproom & Hotel

Central Colorado, Golden
The Eddy Taproom & Hotel Genel
The Eddy Taproom & Hotel Genel
The Eddy Taproom & Hotel Genel
The Eddy Taproom & Hotel Genel
The Eddy Taproom & Hotel Genel
Image More +38 fotoğraf
The Eddy Taproom & Hotel
1640 8th Street Central Colorado, Golden

The Eddy Taproom & Hotel misafirlere Golden (Kinney Runn) bölgesinde, Clear Creek History Park ve Clear Creek ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Red Rocks Amfitiyatrosu ile 14,6 mi (23,4 km) ve Union İstasyonu ile 16,1 mi (25,9 km) mesafede.

Truck Eddy yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

49 odada iPod takma konsolu ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Engellilere Uygun (Haystack, ADA)
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (Ripple)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Bank)
Junior
Junior Süit (Haystack)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Bank)
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Falls)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Köşe
Room
Süit (Outfitter)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x