The Earth Hotel

Kuzey Tayland, Huay Kaew
The Earth Hotel Öne Çıkan Resim
The Earth Hotel Dış Mekan
The Earth Hotel Dış Mekan
The Earth Hotel İç Mekan
The Earth Hotel İç Mekan
Image More +68 fotoğraf
The Earth Hotel
20/4-5 Huaykeaw Road Tambon Chang Phuak, Muang Kuzey Tayland, Huay Kaew

Chiang Mai (Chang Phueak) bölgesindeki The Earth Hotel konaklamanızda Wat Chiang Man ve Wat Phra Singh ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Pazar Günü Yaya Sokak Pazarı ile 2,4 km (1,5 mil) ve Tha Phae Kapısı ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı mevcuttur. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirlerimiz için otobüs durağı servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Queen Room
Family
Family Studio Room
Deluxe
Deluxe Queen Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x