The Dorian, Autograph Collection

Güney Alberta, Calgary
The Dorian, Autograph Collection Genel
The Dorian, Autograph Collection Genel
The Dorian, Autograph Collection Genel
The Dorian, Autograph Collection Genel
The Dorian, Autograph Collection Genel
Image More +46 fotoğraf
The Dorian, Autograph Collection
525 5th Avenue SW Güney Alberta, Calgary

The Dorian, Autograph Collection size Calgary merkezinde, Calgary Hayvanat Bahçesi ve Stampede Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Scotiabank Saddledome ile 1,6 mi (2,6 km) ve Calgary Üniversitesi ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Amerika mutfağı seven misafirler için Prologue Cafe | Cocktails ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 6.3 ve 10, hafta sonu 7 ve 10 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

136 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Calgary bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4187 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x