The Dancing Bear Inn

Güneybatı Virginia, Damascus
The Dancing Bear Inn Öne Çıkan Resim
The Dancing Bear Inn Dış Mekan
The Dancing Bear Inn Dış Mekan
The Dancing Bear Inn Dış Mekan
The Dancing Bear Inn Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
The Dancing Bear Inn
203 E Laurel Ave Güneybatı Virginia, Damascus

The Dancing Bear Inn konaklamanızda, Damascus merkezinde, Rogers Dağı Ulusal Dinlence Alanı ve Virginia Creeper Damascus ile yakın mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Adventure Damascus ile 0,2 km (0,1 mil) ve Jefferson Ulusal Ormanı ile 0,8 km (0,5 mil) mesafede.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca bisiklet park alanı ve bisiklet temizleme sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Brother Bear Suite)
Apart
Apart Daire, Banyolu/Duşlu (Mama Bear)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu (Sister Bear Suite)
Room
Stüdyo, Özel Banyo (Papa)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x