Mountain Laurel Inn

Güneybatı Virginia, Damascus
Mountain Laurel Inn Öne Çıkan Resim
Mountain Laurel Inn Dış Mekan
Mountain Laurel Inn Dış Mekan
Mountain Laurel Inn İç Mekan
Mountain Laurel Inn İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
Mountain Laurel Inn
22750 Jeb Stuart Highway Güneybatı Virginia, Damascus

Mountain Laurel Inn konaklamanızda Damascus bölgesinde, milli parkta, Rogers Dağı Ulusal Dinlence Alanı yakınında Virginia Creeper Damascus ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Backbone Rock Waterfall ile 13,5 km (8,4 mil) ve Barter Tiyatrosu ile 19,8 km (12,3 mil) mesafede.

Mountain Laurel Inn misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Viktorya dönemi stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide kahve servisi, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Traditional
Traditional Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Ortak Banyo
Room
Superior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x