The Creek Club

Doğu Hindistan, Kalküta
The Creek Club Öne Çıkan Resim
The Creek Club Dış Mekan
The Creek Club Dış Mekan
The Creek Club Dış Mekan
The Creek Club Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
The Creek Club
Pailan Park Housing Project Amgachia Road (Off D.H. Road) Doğu Hindistan, Kalküta

Kalküta bölgesindeki The Creek Club konaklamanızda, Jorebangla Temple ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel New Market ile 12,2 mi (19,7 km) ve Howrah Köprüsü ile 13,5 mi (21,7 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Göl Manzaralı (AC)
Room
Premium Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x