Hotel East Palace

Doğu Hindistan, Joka
Hotel East Palace Genel
Hotel East Palace Genel
Hotel East Palace Öne Çıkan Resim
Hotel East Palace İç Mekan
Hotel East Palace Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Hotel East Palace
Diamond Harbour Road Konchowki Doğu Hindistan, Joka

Hotel East Palace size Kalküta merkezinde, Jorebangla Temple ve Shanagar Burning Ghat ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel New Market ile 9 mi (14,4 km) ve Howrah Köprüsü ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede.

Hint mutfağı seven misafirler için Pluto ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 55 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Oda
Oda
Standard
Standard Oda ( A/C )
Room
Presidential Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Banyolu/Duşlu
Room
Süit
Room
Standard Oda (Non A/C)
Room
Deluxe Oda ( A/C )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x