The Cosy River

Orta Tayland, Bangkok
The Cosy River Öne Çıkan Resim
The Cosy River Dış Mekan
The Cosy River İç Mekan
The Cosy River İç Mekan
The Cosy River İç Mekan
Image More +83 fotoğraf
The Cosy River
Charoen Nakhon Rd. Klong San Orta Tayland, Bangkok

Bangkok (Bangkok Nehir Kıyısı) bölgesindeki The Cosy River misafirlere Iconsiam Alışveriş Merkezi ve Asiatique The Riverfront Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Lumphini Parkı ile 7,1 km (4,4 mil) ve Büyük Kraliyet Sarayı ile 7,1 km (4,4 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo
2-Bedroom
2-Bedroom Family Room
Room
1-Bedroom Premium Room
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x