The Costa Nha Trang Residences

Orta Vietnam, Loc Tho
The Costa Nha Trang Residences Genel
The Costa Nha Trang Residences Dış Mekan
The Costa Nha Trang Residences Dış Mekan
The Costa Nha Trang Residences Yerinde Yemek
The Costa Nha Trang Residences Yatak Takımları
Image More +149 fotoğraf
The Costa Nha Trang Residences
32-34 Tran Phu Orta Vietnam, Loc Tho

The Costa Nha Trang Residences misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Tram Huong Kulesi ve Khanh Hoa Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı apart daire Bai Dai Plajı ile 14,4 mi (23,2 km) ve Nha Trang Gece Pazarı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Costa Seafood restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut.

Misafirler için 251 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
Stüdyo, Okyanus Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Room
Grand Süit, 4 Yatak Odası
Room
Süit, 2 Yatak Odası (Classis Residences)
Room
Premier Süit, 2 Yatak Odası (Classic Residences)
Room
Grand Süit, 3 Yatak Odası
Room
Grand Süit, 2 Yatak Odası (Executive Residence)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x