The Classic Courtyard

Pekin
The Classic Courtyard Genel
The Classic Courtyard Genel
The Classic Courtyard Öne Çıkan Resim
The Classic Courtyard Dış Mekan
The Classic Courtyard Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
The Classic Courtyard
No.31 Beixin Alley, Yonghegong Street Dongcheng District , Pekin

The Classic Courtyard size Pekin merkezinde, Gui Street ile 3 dakika yürüyüş ve South Luogu Alley ile 11 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Wangfujing Caddesi ile 1,4 mi (2,2 km) ve Yasak Kent ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Yemek servisi için Classic Courtyard Bar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 34 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x