The Chill River Kwai Resort

Orta Tayland, Kanchanaburi
The Chill River Kwai Resort Öne Çıkan Resim
The Chill River Kwai Resort Dış Mekan
The Chill River Kwai Resort Dış Mekan
The Chill River Kwai Resort Dış Mekan
The Chill River Kwai Resort Oda Manzaraları
Image More +15 fotoğraf
The Chill River Kwai Resort
88 Ban Nong Ya Orta Tayland, Kanchanaburi

Kanchanaburi bölgesindeki The Chill River Kwai Resort konaklamanızda Khwae Noi River ve Khao Pun Cave ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kwai Köprüsü ile 11,1 mi (17,9 km) ve Muban Chom Bueng Rajabhat Üniversitesi ile 31 mi (49,9 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı The Chill River Kwai misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x