The Chamois d'Or

Northern Alps, Cordon
The Chamois d'Or Genel
The Chamois d'Or Genel
The Chamois d'Or Öne Çıkan Resim
The Chamois d'Or Dış Mekan
The Chamois d'Or Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
The Chamois d'Or
4080 route de Cordon Northern Alps, Cordon

Cordon bölgesindeki The Chamois d'Or misafirlere dağda, Cordon Kayak Alanı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Bouchet Kayak Teleferiği ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Megeve Kayak Merkezi ile 6 mi (9,7 km) ve Flaine Kayak Merkezi ile 24,2 mi (38,9 km) mesafede.

The Chamois d'Or misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 28 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz sauna ve sezonluk açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Süit
Süit
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x