Le Cordonant

Northern Alps, Cordon
Le Cordonant Öne Çıkan Resim
Le Cordonant Dış Mekan
Le Cordonant Dış Mekan
Le Cordonant Dış Mekan
Le Cordonant Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Le Cordonant
120 route des Miaz Northern Alps, Cordon

Cordon bölgesindeki Le Cordonant konaklamanızda Cordon Kayak Alanı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Bouchet Kayak Teleferiği ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Megeve Kayak Merkezi ile 6,4 mi (10,3 km) ve Flaine Kayak Merkezi ile 23,9 mi (38,5 km) mesafede.

Le Cordonant misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x