The Catfish Bend Inn & Spa

Southeast Iowa, Burlington
The Catfish Bend Inn & Spa Genel
The Catfish Bend Inn & Spa Genel
The Catfish Bend Inn & Spa Genel
The Catfish Bend Inn & Spa Öne Çıkan Resim
The Catfish Bend Inn & Spa Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
The Catfish Bend Inn & Spa
3001 Winegard Dr Southeast Iowa, Burlington

The Catfish Bend Inn & Spa misafirlere Burlington bölgesinde, havaalanı yakınında, Catfish Bend Casino ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve FunCity ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan otel Mississippi Nehri ile 3,3 mi (5,3 km) ve Community Field (Beyzbol Sahası) ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Gasoline Allies yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler için 40 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 50-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Ücretli su parkı ve yapay nehir gibi dinlenme olanaklarından yararlandıktan sonra gününüzü kumarhanede geçirilecek bir geceyle mükemmel şekilde noktalayabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 8 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard King (21 & older only)
2
2 Doubles (21 & over only)
Room
Standard King Handicap (21 & older only)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x