Fairfield Inn & Suites by Marriott Burlington

Southeast Iowa, Burlington
Fairfield Inn & Suites by Marriott Burlington Genel
Fairfield Inn & Suites by Marriott Burlington Öne Çıkan Resim
Fairfield Inn & Suites by Marriott Burlington Dış Mekan
Fairfield Inn & Suites by Marriott Burlington Kahvaltı
Fairfield Inn & Suites by Marriott Burlington Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Fairfield Inn & Suites by Marriott Burlington
1213 N Roosevelt Avenue Southeast Iowa, Burlington

Fairfield Inn & Suites by Marriott Burlington misafirlere Burlington merkezinde, Catfish Bend Casino yakınında ve FunCity ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mississippi Nehri ile 3,2 mi (5,1 km) ve Community Field (Beyzbol Sahası) ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Fairfield Inn & Suites by Marriott Burlington misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

60 odada mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kömürlü ızgara vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x