The Capital Melrose

Highveld Ridge, Johanesburg
The Capital Melrose Genel
The Capital Melrose Genel
The Capital Melrose Genel
The Capital Melrose Genel
The Capital Melrose Genel
Image More +33 fotoğraf
The Capital Melrose
Atholl Oaklands Road Corner of Kernick Ave Highveld Ridge, Johanesburg

Johanesburg bölgesindeki The Capital Melrose konaklamanızda, Melrose Arch Alışveriş Merkezi ve Wanderers Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Gold Reef City Tema Parkı ile 9,8 mi (15,7 km) ve Montecasino Kumarhanesi ile 13,6 mi (21,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 109 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Family Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x