Oxford Healthcare Retreat

Highveld Ridge, Johanesburg
Oxford Healthcare Retreat Genel
Oxford Healthcare Retreat Öne Çıkan Resim
Oxford Healthcare Retreat Dış Mekan
Oxford Healthcare Retreat Dış Mekan
Oxford Healthcare Retreat İç Mekan
Image More +11 fotoğraf
Oxford Healthcare Retreat
16 Porter Avenue Melrose Highveld Ridge, Johanesburg

Johanesburg bölgesindeki Oxford Healthcare Retreat konaklamanızda, Melrose Arch Alışveriş Merkezi ve Wanderers Stadyumu ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Gold Reef City Tema Parkı ile 10 mi (16,1 km) ve Montecasino Kumarhanesi ile 13 mi (21 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, açık tenis kortu ve sauna mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x