The Cabbana Resort & Spa

Kuzey Hindistan, Phagwara
The Cabbana Resort & Spa Genel
The Cabbana Resort & Spa Genel
The Cabbana Resort & Spa Genel
The Cabbana Resort & Spa Genel
The Cabbana Resort & Spa Genel
Image More +48 fotoğraf
The Cabbana Resort & Spa
NH-1 Jalandhar - Ludhiana Highway Jalandhar Kuzey Hindistan, Phagwara

Phagwara bölgesindeki The Cabbana Resort & Spa misafirlere tarihi bölgede, Town Hall Parkı ve Shri Geeta Bhawan Sabha Mandir ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Shri Guru Ravidas Tapınağı ile 6,3 mi (10,2 km) ve Shaheed Baba Nihal Singh Ji Marg ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 47 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Phagwara bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa
Luxury
Luxury Süit
Premier
Premier Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x