Hotel Ashish Continental

Phagwara
Hotel Ashish Continental Genel
Hotel Ashish Continental Genel
Hotel Ashish Continental Genel
Hotel Ashish Continental Öne Çıkan Resim
Hotel Ashish Continental Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Hotel Ashish Continental
G.T. Road, Jalandhar side , Phagwara

Phagwara bölgesindeki Hotel Ashish Continental konaklamanızda Shri Guru Ravidas Tapınağı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Town Hall Parkı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Shri Geeta Bhawan Sabha Mandir ile 6,1 mi (9,8 km) ve Gurdwara Sukhchain Sahib ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler gece kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Köşe
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Club İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x