The C Samet Beach Resort

Tayland Doğu Sahili, Rayong
The C Samet Beach Resort Genel
The C Samet Beach Resort Genel
The C Samet Beach Resort Genel
The C Samet Beach Resort Öne Çıkan Resim
The C Samet Beach Resort Dış Mekan
Image More +178 fotoğraf
The C Samet Beach Resort
22 Moo 4, Ao Vongduen Pae Muang Tayland Doğu Sahili, Rayong

The C Samet Beach Resort misafirlere Rayong bölgesinde, plajda, Ao Wong Duan Plajı ve Khao Laem Ya Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Hat Sai Kaew Plajı ile 1,9 mi (3 km) ve Koh Samet İskelesi ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

The C Samet Beach Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 50 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. sadece motosiklet otoparkı misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Sea
Sea View Twin Villas
Tropical
Tropical View Twin Villas
Horizontal
Horizontal View Villa
Room
Grand Beach Front Villa
Room
Beach Front Villa
Room
Pool View Twin Villas
Room
Superior Sea View Twin Villas
Room
Rendevous Twin Villa
Room
Beach View Villa
Room
Hill Side Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x