Samed Cabana Resort

Tayland Doğu Sahili, Rayong
Samed Cabana Resort Genel
Samed Cabana Resort Genel
Samed Cabana Resort Öne Çıkan Resim
Samed Cabana Resort Dış Mekan
Samed Cabana Resort Kahvaltı
Image More +62 fotoğraf
Samed Cabana Resort
13/20 Moo.4 Tambol Pae Amphur Mueng Tayland Doğu Sahili, Rayong

Samed Cabana Resort misafirlere Rayong bölgesinde, plajda, Khao Laem Ya Plajı ve Ao Wong Duan Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Hat Sai Kaew Plajı ile 1,9 mi (3 km) ve Koh Samet İskelesi ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Samed Cabana Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x