The Bush Pub & Inn

Hoedspruit
The Bush Pub & Inn Genel
The Bush Pub & Inn Öne Çıkan Resim
The Bush Pub & Inn Dış Mekan
The Bush Pub & Inn Dış Mekan
The Bush Pub & Inn Yerinde Yemek
Image More +36 fotoğraf
The Bush Pub & Inn
Algyle Str , Hoedspruit

The Bush Pub & Inn konaklamanızda Hoedspruit bölgesinde, Klaserie Doğa Koruma Alanı ile 4,6 km (2,9 mi) ve Thornybush Av Hayvanları Koruma Alanı ile 9,7 km (6 mi) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Kruger National Park ile 16,2 km (10 mil) ve Jessica the Hippo ile 40,8 km (25,4 mil) mesafede.

The Bush Pub, The Bush Pub & Inn misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (3 )
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (4)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x