Serondella Game Lodge

Bushbuckridge
Serondella Game Lodge Öne Çıkan Resim
Serondella Game Lodge Dış Mekan
Serondella Game Lodge Dış Mekan
Serondella Game Lodge İç Mekan
Serondella Game Lodge İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Serondella Game Lodge
ThornyBush Game Reserve , Bushbuckridge

Bushbuckridge bölgesindeki Serondella Game Lodge konaklamanızda, Thornybush Av Hayvanları Koruma Alanı ve Thornybush Game Reserve yakınında konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Kruger National Park ile 16,7 mi (26,8 km) ve Kapama Game Reserve ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Safari deneyimi yaşayabilir ve açık havuz ile yorgunluk atabilirsiniz. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Family Süit
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Exclusive Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Family Süit
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x