The Buddha Resort

Doğu Hindistan, Bodh Gaya
The Buddha Resort Genel
The Buddha Resort Öne Çıkan Resim
The Buddha Resort İç Mekan
The Buddha Resort Yerinde Yemek
The Buddha Resort Yerinde Yemek
Image More +5 fotoğraf
The Buddha Resort
BIT Complex, Industrial Area, Bodh Gaya Doğu Hindistan, Bodh Gaya

The Buddha Resort misafirlere Gaya bölgesinde, tarihi bölgede, Tibetan Monastery ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede ve Dungeshwari Hills ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ratnaghara ile 2,7 mi (4,4 km) ve Tergar Manastırı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Buddha Multicuisine yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 65 klimalı odada şömine ve Akıllı televizyonlar vardır. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Executive Stüdyo Süit
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x