Hotel Bodh Vilas

Bodh Gaya
Hotel Bodh Vilas Öne Çıkan Resim
Hotel Bodh Vilas Dış Mekan
Hotel Bodh Vilas Dış Mekan
Hotel Bodh Vilas Dış Mekan
Hotel Bodh Vilas Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hotel Bodh Vilas
Behind Karmapa Mandir, Bodhgaya , Bodh Gaya

Hotel Bodh Vilas misafirlere Gaya bölgesinde, havaalanı yakınında, Tergar Manastırı ve Tay Tapınağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Archaeological Museum ile 1,6 mi (2,5 km) ve Rajayatna Tree ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 31 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler 2 kilometre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x