The Briars Resort & Spa

Güney Ontario, Georgina
The Briars Resort & Spa Genel
The Briars Resort & Spa Genel
The Briars Resort & Spa Genel
The Briars Resort & Spa Genel
The Briars Resort & Spa Genel
Image More +90 fotoğraf
The Briars Resort & Spa
55 Hedge Road, R.R. 1 Jacksons Point Güney Ontario, Georgina

The Briars Resort & Spa misafirlere Georgina bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Simcoe Gölü yakınında ve Briars Golf Club ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Sibbald Point İl Parkı ile 1,8 mi (3 km) ve Lyndhurst Golf Kulübü ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

The Briars Resort & Spa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

96 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Hava güneşli olduğunda, misafirlerimiz golf oynayabilir veya özel plajda güneşin tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Georgina bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 7000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Comfort
Comfort Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Comfort
Comfort Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Göl Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo Süit
Comfort
Comfort Oda, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x