Friday Harbour Resort

Güney Ontario, Innisfil
Friday Harbour Resort Öne Çıkan Resim
Friday Harbour Resort Dış Mekan
Friday Harbour Resort Dış Mekan
Friday Harbour Resort Dış Mekan
Friday Harbour Resort İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Friday Harbour Resort
391 Big Bay Point Rd Güney Ontario, Innisfil

Innisfil bölgesindeki bu apart daire misafirlere plajda, Simcoe Gölü ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve The Point Gallery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Wilkin's Walk Trailhead ile 5,4 mi (8,7 km) ve Fox Island ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Dairenin restoranı Beach Club Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için memory foam (visko elastik) yatak, kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 65-inç Akıllı televizyonlar ve şifreli televizyon kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Gol sahasında vuruş antremanı yapın ve kiralık bisiklet gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu dairede misafirlere kayak dolabı, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Sıra Ev, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x