The Bourke Hotel

Mindanao, Davao
The Bourke Hotel Genel
The Bourke Hotel Öne Çıkan Resim
The Bourke Hotel Dış Mekan
The Bourke Hotel Yerinde Yemek
The Bourke Hotel Yerinde Yemek
Image More +35 fotoğraf
The Bourke Hotel
115 P. Pelayo St. Mindanao, Davao

Davao (Poblacion Bölgesi) bölgesindeki The Bourke Hotel misafirlere People Parkı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve San Pedro Katedrali ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ateneo de Davao Üniversitesi ile 1,5 km (0,9 mil) ve Gaisano Alışveriş Merkezi ile 1,5 km (1 mil) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Bondi&Bourke Davao ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x