Las Casitas de Angela Hotel

Davao
Las Casitas de Angela Hotel Öne Çıkan Resim
Las Casitas de Angela Hotel Dış Mekan
Las Casitas de Angela Hotel Dış Mekan
Las Casitas de Angela Hotel Dış Mekan
Las Casitas de Angela Hotel İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Las Casitas de Angela Hotel
185 Rizal Street , Davao

Las Casitas de Angela Hotel misafirlere Davao (Poblacion Bölgesi) bölgesinde, People Parkı ve Davao Doctors' Hospital ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel SM City Davao ile 2,4 mi (3,9 km) ve SM Lanang Premier ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Coffee Mood restoranı ideal, bu restoran Filipin mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x