The Blake Hotel

Coastal Connecticut, New Haven
The Blake Hotel Genel
The Blake Hotel Genel
The Blake Hotel Genel
The Blake Hotel Genel
The Blake Hotel Genel
Image More +18 fotoğraf
The Blake Hotel
9 High Street Coastal Connecticut, New Haven

The Blake Hotel misafirlere New Haven merkezinde, Yale Üniversitesi ve Yale Üniversitesi Sanat Galerisi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Yale-New Haven Hastanesi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Harkness Kulesi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Hamilton Park yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 108 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Küvet
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Küvet
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x