Luxury Apartments by Hyatus at Pierpont

Coastal Connecticut, New Haven
Luxury Apartments by Hyatus at Pierpont Genel
Luxury Apartments by Hyatus at Pierpont Genel
Luxury Apartments by Hyatus at Pierpont Öne Çıkan Resim
Luxury Apartments by Hyatus at Pierpont Oda Düzeni
Luxury Apartments by Hyatus at Pierpont Oda Düzeni
Image More +40 fotoğraf
Luxury Apartments by Hyatus at Pierpont
9 Tower Ln Coastal Connecticut, New Haven

Luxury Apartments by Hyatus at Pierpont size New Haven (The Hill) bölgesinde, Yale Üniversitesi yakınında ve Yale School of Medicine Boyer Center for Molecular Medicine ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor.

Misafirler için 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 65-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Misafirler 500 metre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Room
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x