The Biltmore Hotel Tbilisi

Tiflis
The Biltmore Hotel Tbilisi Genel
The Biltmore Hotel Tbilisi Genel
The Biltmore Hotel Tbilisi Genel
The Biltmore Hotel Tbilisi Genel
The Biltmore Hotel Tbilisi Genel
Image More +134 fotoğraf
The Biltmore Hotel Tbilisi
29 Rustaveli Ave , Tiflis

The Biltmore Hotel Tbilisi Tiflis merkezinde, Tiflis Opera ve Bale Tiyatrosu ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Narikala Kalesi ile 2,6 km ve Tiflis Devlet Üniversitesi ile 2,6 km mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

214 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Premium
Premium Oda
Junior
Junior Süit
Executive
Executive Süit
Deluxe
Deluxe Süit (Grand)
Club
Club Oda
Club
Club İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x