The Beaumont

Kuzey Londra, Londra
The Beaumont Genel
The Beaumont Genel
The Beaumont Öne Çıkan Resim
The Beaumont Dış Mekan
The Beaumont Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
The Beaumont
8 Balderton St, Brown Hart Gardens Mayfair Kuzey Londra, Londra

The Beaumont konaklamanızda Londra merkezinde, Selfridges yakınında ve Portman Meydanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Wallace Collection Müzesi ile 0,6 km ve Berkeley Square ile 1,4 km mesafede.

Otelin restoranı The Colony Grill misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Premier
Premier Oda
Stüdyo
Stüdyo
Superior
Superior Stüdyo
Classic
Classic Süit, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (Mayfair)
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Oda
Oda
Oda (Antony Gormley)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x