The Beach House

Güney Tayland, Krabi
The Beach House Genel
The Beach House Genel
The Beach House Genel
The Beach House Öne Çıkan Resim
The Beach House Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
The Beach House
324 Moo 5, Saithai Güney Tayland, Krabi

Bu villa misafirlere Krabi bölgesinde, okyanus kıyısında, Ao Nang Plajı ve Phra Nang Mağarası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 3,2 mi (5,2 km) ve Doğu Railay Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve LCD televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon vardır. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler 10 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x