Heaven View Krabi

Krabi
Heaven View Krabi Genel
Heaven View Krabi Öne Çıkan Resim
Heaven View Krabi Dış Mekan
Heaven View Krabi Dış Mekan
Heaven View Krabi Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Heaven View Krabi
388/64 Moo5 Sai Thai Ao num Mao Bay, Muang , Krabi

Krabi bölgesindeki Heaven View Krabi misafirlere deniz kıyısında, Ao Nang Plajı ve West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Phra Nang Plajı ile 5,4 km (3,4 mi) ve Nopparat Thara Plajı ile 7,4 km (4,6 mi) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x