The Barn by CorfuEscapes

Kavos
The Barn by CorfuEscapes Genel
The Barn by CorfuEscapes Öne Çıkan Resim
The Barn by CorfuEscapes Dış Mekan
The Barn by CorfuEscapes Dış Mekan
The Barn by CorfuEscapes İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
The Barn by CorfuEscapes
Kavos, Corfu , Kavos

The Barn by CorfuEscapes misafirlere Korfu bölgesinde, plaj yakınında, Kavos Plajı ve Ionian Sea yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Igoumenitsa İskelesi ile 15,5 mi (24,9 km) ve Lake Tsilaria ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda The Barn by CorfuEscapes misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, ATM/banka hizmetleri ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Ek Bina
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x