The Barari Villas

Lesser Sunda Islands, Pemuteran
The Barari Villas Genel
The Barari Villas Genel
The Barari Villas Genel
The Barari Villas Öne Çıkan Resim
The Barari Villas Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
The Barari Villas
Jalan Gumbleng Desa Sumberkima Kecamatan Gerokgak, Buleleng Lesser Sunda Islands, Pemuteran

Bu villa misafirlere Pemuteran bölgesinde, plaj yakınında ve Pemuteran Bay ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Lovina Plajı ile 30,3 mi (48,7 km) ve Pemuteran Plajı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Villanın restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için klimalı villada LCD televizyon vardır. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x