Eliska Sari Bungalows

Lesser Sunda Islands, Pemuteran
Eliska Sari Bungalows Genel
Eliska Sari Bungalows Genel
Eliska Sari Bungalows Öne Çıkan Resim
Eliska Sari Bungalows Dış Mekan
Eliska Sari Bungalows Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Eliska Sari Bungalows
Jalan Raya Gilimanuk-Pemuteran 25KM Jalan Singaraja Lesser Sunda Islands, Pemuteran

Pemuteran bölgesindeki Eliska Sari Bungalows konaklamanızda, Pemuteran Bay ve Pulaki Tapınağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Lovina Plajı ile 31 mi (49,9 km) ve Pemuteran Plajı ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Eliska Sari misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x