The Bagh

Bharatpur
The Bagh Genel
The Bagh Genel
The Bagh Öne Çıkan Resim
The Bagh Dış Mekan
The Bagh Dış Mekan
Image More +8 fotoğraf
The Bagh
The Bagh, Bharatpur Old Agra - Achnera Road , Bharatpur

Bharatpur bölgesindeki The Bagh konaklamanızda Salim Ali Müzesi ve Keoladeo National Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Keoladeo Ulusal Parkı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Haveli Nadine Prince ile 13,2 mi (21,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 38 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü, açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Küvet, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x