The Baakhli

Haldwani
The Baakhli Genel
The Baakhli Öne Çıkan Resim
The Baakhli Dış Mekan
The Baakhli Dış Mekan
The Baakhli Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
The Baakhli
#17/1/2, Hanuman Dham Road, Village Choi Jim Corbett, Ramnagar, District Nainital , Haldwani

Haldwani bölgesindeki The Baakhli konaklamanızda, Corbett Ulusal Parkı ile 18,8 mi (30,3 km) ve Shri Hanuman Dham ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ramnagar Kosi Rezervuarı ile 7,6 mi (12,2 km) ve Mandal River ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 odada şömine ve LCD televizyon vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Haldwani bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Exclusive
Exclusive Süit
Room
Dubleks
Room
Royal Süit
Room
Royal Süit, Sıcak Su Küveti

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x