Kaara Anantara Resort & Spa

Khempur
Kaara Anantara Resort & Spa Genel
Kaara Anantara Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Kaara Anantara Resort & Spa Dış Mekan
Kaara Anantara Resort & Spa Dış Mekan
Kaara Anantara Resort & Spa Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Kaara Anantara Resort & Spa
Khempur Gebua, Kaladhungi Jim Corbett , Khempur

Kaara Anantara Resort & Spa misafirlere Ramnagar bölgesinde, nehir kıyısında ve Mandal River ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel Corbett Ulusal Parkı ile 16,4 mi (26,3 km) ve Shri Hanuman Dham ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Hint mutfağı sevenler için Kaara Cafe restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LED televizyon olan 75 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve kapalı havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Resort otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Family
Family Suite with Private Pool
Room
Deluxe Oda
Room
Kaara Cottage Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x