The Ayali Leh

Jammu & Kashmir Ski, Leh
The Ayali Leh Öne Çıkan Resim
The Ayali Leh Dış Mekan
The Ayali Leh Dış Mekan
The Ayali Leh Dış Mekan
The Ayali Leh İç Mekan
Image More +7 fotoğraf
The Ayali Leh
Chubi, Iddgha Road, Near Iddgha Jammu & Kashmir Ski, Leh

Leh bölgesindeki The Ayali Leh konaklamanızda, Gomang Stupa ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Sankar Gompa ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Leh Royal Palace ile 0,5 mi (0,8 km) ve Leh Tapınağı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirlerimiz için 8 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel mutfak sayesinde yemeklerinizi hazırlamak kolay. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ile jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x