Hotel Galaxy Ladakh

Jammu & Kashmir Ski, Leh
Hotel Galaxy Ladakh Öne Çıkan Resim
Hotel Galaxy Ladakh Dış Mekan
Hotel Galaxy Ladakh Dış Mekan
Hotel Galaxy Ladakh Dış Mekan
Hotel Galaxy Ladakh Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Hotel Galaxy Ladakh
Karzoo Jammu & Kashmir Ski, Leh

Hotel Galaxy Ladakh misafirlere Leh bölgesinde, dağda, Gomang Stupa ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Sankar Gompa ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Leh Royal Palace ile 0,4 mi (0,6 km) ve Leh Tapınağı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

35 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere çalışma masası sandalyesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Dubleks, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x