The Awesome Farms & Resorts

Gurugram
The Awesome Farms & Resorts Öne Çıkan Resim
The Awesome Farms & Resorts Dış Mekan
The Awesome Farms & Resorts Banyo Tipleri
The Awesome Farms & Resorts Havuz
The Awesome Farms & Resorts Oda
Image More +2 fotoğraf
The Awesome Farms & Resorts
A 55, Ansals Aravali Estate Garat Pur Bas, Off Gurgaon, Sohna Road , Gurugram

The Awesome Farms & Resorts misafirlere Gurugram bölgesinde, dağda, Urusvati Folklor Müzesi ile 7 mi (11,2 km) mesafede ve Shri Shiv Kund Sıcak Su Kaynağı ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Omaxe Celebration Mall Alışveriş Merkezi ile 9,9 mi (16 km) ve Camp Garuda ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Otelin restoranı Coffee Shop misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir
Superior
Superior Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x