Lemon Tree Hotel Tarudhan Valley

Kuzey Hindistan, Bissar Akbarpur
Lemon Tree Hotel Tarudhan Valley Genel
Lemon Tree Hotel Tarudhan Valley Genel
Lemon Tree Hotel Tarudhan Valley Genel
Lemon Tree Hotel Tarudhan Valley Genel
Lemon Tree Hotel Tarudhan Valley Genel
Image More +35 fotoğraf
Lemon Tree Hotel Tarudhan Valley
Tarudhan Valley, Village Dadu Tehsil Tauru, District Mewat Kuzey Hindistan, Bissar Akbarpur

Lemon Tree Hotel Tarudhan Valley misafirlere Taoru bölgesinde, golf sahasına yakın, DLF Cyber City ile 19,4 mi (31,3 km) mesafede ve Worldmark Alışveriş Merkezi ile 23,9 mi (38,5 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Kutub Minaresi ile 27 mi (43,4 km) ve Sir Ganga Ram Hastanesi ile 31,2 mi (50,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Skinners Bar & Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 70 klimalı odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet vardır. Bu resort otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Resort Manzaralı
Room
Stüdyo
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x