The Artini Dijiwa Ubud

Lesser Sunda Islands, Ubud
The Artini Dijiwa Ubud Genel
The Artini Dijiwa Ubud Genel
The Artini Dijiwa Ubud Genel
The Artini Dijiwa Ubud Öne Çıkan Resim
The Artini Dijiwa Ubud Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
The Artini Dijiwa Ubud
Jalan Raya Pengosekan Lesser Sunda Islands, Ubud

The Artini Dijiwa Ubud misafirlere Ubud merkezinde, Agung Rai Sanat Müzesi ve Ubud Maymun Ormanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu resort otel Sanur Plajı ile 13,5 mi (21,8 km) ve Komaneka Güzel Sanatlar Galerisi ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Füzyon mutfak için Padi Bali Warung ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Oda (Deluxe)
Premier
Premier Oda (Rice Field View)
Room
Oda (Ethnic)
Room
Premier Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x