The Art Hotel

Lagos
The Art Hotel Genel
The Art Hotel Genel
The Art Hotel Genel
The Art Hotel Genel
The Art Hotel Genel
Image More +34 fotoğraf
The Art Hotel
Plot 13A Block 3Yesufu Abiodun Oniru Way Victoria Island , Lagos

Lagos bölgesindeki The Art Hotel konaklamanızda, Kuramo Plajı ve Palms Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Landmark Beach ile 1 mi (1,7 km) ve Bar Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Mist Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 49 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Royal Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x