Golden Tulip Oniru Suites

Lagos
Golden Tulip Oniru Suites Genel
Golden Tulip Oniru Suites Öne Çıkan Resim
Golden Tulip Oniru Suites Dış Mekan
Golden Tulip Oniru Suites Dış Mekan
Golden Tulip Oniru Suites Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Golden Tulip Oniru Suites
2B Elegba Festival Drive , Lagos

Lagos bölgesindeki Golden Tulip Oniru Suites misafirlere Palms Alışveriş Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Kuramo Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Silverbird Galleria ile 6,1 km (3,8 mil) ve MUSON Centre ile 6,2 km (3,8 mil) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı golden tulip oniru suites misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 25 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, mikrodalga fırın ve bulaşık makinesi vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 15 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Superior
Superior Stüdyo Süit
Room
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Presidential Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x