The Arrivals Hotel – Saigon Center

Güney Vietnam, Quận 1
The Arrivals Hotel – Saigon Center Genel
The Arrivals Hotel – Saigon Center Genel
The Arrivals Hotel – Saigon Center Genel
The Arrivals Hotel – Saigon Center Genel
The Arrivals Hotel – Saigon Center Öne Çıkan Resim
Image More +64 fotoğraf
The Arrivals Hotel – Saigon Center
304 Vo Van Kiet, phuong Co Giang, quan 1 Güney Vietnam, Quận 1

The Arrivals Hotel – Saigon Center size Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı ve Thai Binh Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kapsül otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,9 mi (1,5 km) ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 170 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu kapsül otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Kulübe, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Basic Kulübe
Room
Basic Stüdyo
Room
Standard Stüdyo
Room
Family Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x